Överlevandet går in i skapandet och tvärtom

12.01.2019 kl. 20:03

 

Jag kom hem från roparnäs akutpsykiatriska vuxenavdelning idag. Nu är jag hos mina föräldrar och broderar för det är det enda jag klarar av. 

Ett exempel på min instabilitet är att mamma frågade om jag kan ta fram fettfri mjölk ur kylskåpet. Hon stod och fixade mat till mig vid spisen. Jag klarade inte ens att öppna kylskåpsdörren för jag fick en våldsam gråtattack. Varför? För att jag ville ha vanlig mjölk och inte fettfri. Så här otroligt hyperkänslig är alltså jag just nu. Jag måste alltså ta det väldigt lugnt för att inte flippa ur.

Jag kommer alltså att uppdatera här när jag orkar. Om jag orkar. Frånvaro betyder inte att jag är död. Det betyder bara att jag måste brodera lite till.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Jag är flykten i det att papper möter penna. Flykten och närvaron. Allt på en gång.

Kategorier

Senaste kommentarer

20.11, 22:47Om hur det går för flickan i tekoppen av Flickan i tekoppen
04.10, 10:50Te är mitt livselixir av Amanda
29.09, 22:59Te är mitt livselixir av Xanna
23.03, 12:47Katt av Flickan i tekoppen